Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Taklagsfest på vackraste ön

För mindre än ett år sedan visste familjen knappt att denna vackra skärgårdsö existerade. Om några veckor inviger de sitt arkitektritade lantställe med huvudbyggnad, gästhus, sjöbod, bastu och altaner. Sommarnöjen har hållit i bygglov, arkitektur, bygge och inredning.

Idag var alla inblandade på plats och firade. Arkitekterna som arbetat med projektet sedan augusti. Snickarteamet som levt på ön över vintern. Rörmokarna som går på högvarv nu när kök och badrum installeras. Markentreprenörerna som byggt grunden och återställer nu marken. Elektrikern, ljuskonsulten, konstruktören och kvalitetsansvarig. Och såklart Sommarnöjens team med kundansvarig, byggledare och inredare.

Husen överträffar allas förväntningar. Själva är vi stolta över att den hårda tidplanen har hållt, trots väntetider för strandskyddsdispens och en ovanligt hård vinter. Detta har krävt ett nära samarbete mellan beställarfamiljen, arkitekterna Johan Arrhov och Henrik Frick och Sommarnöjens specialister.

Fram till sommaren återstår arbetet med inredningen. Här har familjen varit mycket engagerad och funnit unika och praktiska lösningar med grovkök, ventilationsfönster, fönsterbelysning och mycket mer. Husets fasad och faltak i kärnfuru kommer att få sin speciella ytbehandling i höst och då visar vi en serie bilder på resultatet.

Publicerad: 2011-06-01


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress