Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Tre nya Sommarvillor och utställning på Svenskt Tenn

Sommarnöjen fortsätter att växa. Nu kommer tre nya modeller i den bäst säljande kollektionen Skandinaviska Sommarvillor. Samtidigt visar Svenskt Tenn upp nya somriga inredningar i just dessa hus. Utställningen visas i butiken på Strandvägen 5 den 19 april – 26 maj.

– Vi gör det enklare att skapa ett vackert lantställe, oavsett om man vill skapa ett sommarparadis från grunden med eller bara komplettera med en bastu. Vi sköter allt arbete och husköparen njuter av resultatet, säger Tomas Tjajkovski på Sommarnöjen.

De tre nya modellerna är framtagna i samarbete med Kjellander & Sjöberg Arkitektkontor och byggs med enbart hållbara material från svenska leverantörer.

  • Nya KS40 är framtaget för att passa som generationsboende på lantstället, något som blir allt vanligare. Byggytan 40 kvm gör att huset klarar bygglov som komplementhus i de flesta kustområden. Det första huset byggs på Ljusterö i Stockholms norra skärgård.
  • Nya KS45L är utvecklat för att passa sluttande tomter. Det långsmala huset ger fri utsikt från golv till tak i kök, allrum och sovrum. Det första huset byggs på en strandtomt ett par mil söder om Stockholm.
  • Nya KS65E erbjuder bekvämt boende på öar utan bilväg, där det ställs höga krav på praktiska lösningar. Det första huset, som byggs på en liten ö, inkluderar bland annat en avsaltningsanläggning, en miljövänlig avloppslösning och en förbränningstoalett.

När Svenskt Tenn presenterar sina sommarinspirerade miljöer och möbler väljer de att visa dem i en KS65. Stora glasytor, luftiga rum och rena linjer gör att huset med enkla medel får den karaktär man önskar. I Svenskt Tenns tappning blir det lantligt, lekfullt, färgrikt och personligt. Kom förbi Strandvägen och inspireras till egna idéer!

Publicerad: 2013-04-18


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress