Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Helt nytt hus rullar in på Stockholmsmässan 11-14 oktober

Dags att uppleva Sommarnöjen på riktigt? För första gången rullar vi in ett komplett sommarhus på en mässa. Besökarna på Hem, Villa & Bostadsrätt på Stockholmsmässan 11-14 oktober får uppleva allt det som är typiskt för Sommarnöjen – rymden, de stora glasytorna, naturmaterialen och de snickeribyggda inredningarna. Och ställa möjliga och omöjliga frågor till våra kunniga medarbetare.

Sedan vi presenterade vår huskollektion Sommar för ett par år sedan har våra arkitekter arbetat målmedvetet för att förfina husen. Detaljer som var för sig kan tyckas små men tillsammans skapar en känsla av kvalitet som på betydligt dyrare hus. Har du sett något av våra hus tidigare hoppas vi att du kan upptäcka skillnaderna.

Samtidigt, det som våra kunder tycker är mest speciellt med Sommarnöjen kan du inte upptäcka, hur noga du än tittar. Vi har nämligen gjort det svårt för oss men enkelt för dig. Du kan släppa kontrollen och känna dig trygg med att få ditt färdiga hus på den tidpunkt du har valt och till fast pris. Våra arkitekter och projektledare kan ta hand om allt tills du sätter nyckeln i låset – bygglov, strandskydd, transporter, markarbeten, anslutningar och inredning. Det kan tyckas självklart men är i själva verket unikt i Sverige.

Du finner oss i monter 11:41 i Hall A under mässans alla dagar. På söndag den 14 oktober kl 14:30 håller vår arkitekt Erika Wolters ett tal på inspirationsscenen.

Kontakta oss för mer information eller förboka ditt personliga möte på mässan genom att skriva en rad till info@sommarnojen.se.

Hoppas att vi ses!

Publicerad: 2018-09-30


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress