Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Spännande visiondivision

Vi är glada över att ha etablerat ett samarbete med visiondivision, Sveriges yngsta arkitektkontor och ett av de mest publicerade ute i världen just nu.

Visiondivision har en förmåga att tolka det välbekanta på ett annorlunda sätt. Det gör att de finner enkla och ibland geniala lösningar.

Titta på SpröjsHouse, skapat för en kund som önskade ett gästhus som passade den gamla huvudbyggnadens spröjs och snickarglädje. Lösningen blev en hel glasvägg med en skräddarsydd hylla med inbyggda funktioner – sittbänk, eldstad, badkar, vinställ och plats för böcker och musik. Resultatet är ett hus med samma anda av originalitet och detaljrikedom som huvudbyggnaden, men i ett samtida utförande.

En av visiondivisions grundare var snickare innan han blev arkitekt, en unik erfarenhet i den svenska arkitektkåren. Den är också till stor glädje när man ska utforma hus som fungerar i verkligheten, byggas ute på öar och åldras värdigt i ett tufft klimat.

Vi kommer att ta in visiondivision för att skapa individuella hus för kunder som uppskattar deras talang. I nästa steg kommer vi att lansera en gemensam serie sommarhus baserad på visiondivsions idéer om enkelhet, rymd och avskilda sovplatser.

Publicerad: 2010-03-23


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress