Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Sommarnöjen växer och förstärker

Med nya semestervanor har efterfrågan på Sommarnöjens vackra fritidshus och Attefallshus ökat betydligt. För att möta behoven förstärker vi nu med ytterligare arkitekt, projektledare, marknadsförare och en nygammal VD.

Choi Ping Woo var VD under 2018 och har nu återvänt till oss. ”Det känns riktigt bra att göra comeback och det är roligt att se den positiva utvecklingen som skett under tiden jag varit borta!”, säger Choi Ping.

”Sommarnöjen äger nu en egen fabrik, vilket har varit en viktig faktor till att produkterna har utvecklats så. Ytterligare en inredningsstil har lanserats, vilket är helt i linje med vad jag förväntar mig av ett premium-varumärke” berättar hon vidare.

”Vår produktion har ökat kraftigt, vilket innebär stora möjligheter. Teamet har växt och kvaliteten på kundresan förfinats. Målet är att ge våra kunder äkta material och riktig träkänsla samt fler resurser för dem som vill skapa sitt eget hus. Vi uppför också flera nya visningshus för att göra det enklare att uppleva oss på riktigt över hela landet”, förklarar Choi Ping.

Göran Eriksson kommer senast från Murman arkitekter och har tidigare arbetat som arkitekt i Umeå, Köpenhamn och New York. Trots att Göran tidigare har arbetat med stora hotell och kommersiella projekt har han sin själ i småskalig träarkitektur och sökte sig därför till Sommarnöjen.

”Jag hoppas att min spetskunskap ska komma till användning och ser fram emot att utveckla våra hus till att bli ännu bättre. Jag vill skapa vackra, sympatiska trähus som sitter fint i naturen. Dessutom ser jag fram emot att vägleda våra kunder från tidiga idéer fram till att huset står på deras drömtomt”, berättar Göran.

Vår projektledning har förstärks med Tim Bjuhr. Med bakgrund som arbetsledare i komplexa byggprojekt kommer Tim bidra med sin erfarenhet av att planera och säkra processer med många olika yrkesgrupper och kompetenser. ”Jag ser fram emot att utveckla våra arbetssätt så att det blir ännu smidigare för våra kunder att bygga ett hus tillsammans med oss”, säger Tim.

Marknadsavdelningen har fått tillskott av Emelie Lundin som har lång erfarenhet av kommunikation från sina år som Art Director på reklambyrån Åkestam Holst.

”Sommarnöjen bygger fantastiskt fina hus och mitt jobb blir att få fler att upptäcka dem, både digitalt och i våra visningshus. En viktig uppgift för mig är att visualisera husen och alla möjligheter så att det blir lättare för kunden att förstå vad de väljer”, förklarar Emelie.

Med all ny kompetens i företaget kommer Sommarnöjens grundare Tomas Riesenberg Tjajkovski ägna mer tid för det han brinner för – att utveckla nya vackra huskollektioner och ta våra hus till nya marknader.

Publicerad: 2021-05-12


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress