Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK
Tidlös Sommar 90 planlösning Äng.

Sommarnöjen i Coronatider

Vi hoppas att allt är väl med dig och din familj i de tider som råder.

Här kommer en uppdatering om Sommarnöjen till våra kunder och de som funderar på ett hus från oss.

Vi arbetar som vanligt på vårt kontor och i vår fabrik men med utökade hygienrutiner. Jämfört med många företag är vår verksamhet långsiktig och de projekt vi startar idag blir verklighet om 12-18 månader.

Vår orderbok är välfylld och vår fabrik har produktionsstarter bokade varje vecka hela år 2020. De nya hus vi säljer idag levereras till sommaren 2021.

I en global värld kommer insatsvaror från de producenter som gör dem allra bäst. En del elektriska artiklar i våra hus kommer från Schweiz. Blandarna tillverkas i Tyskland och badrumsporslinet köper vi i Italien.

Vi räknar med att leveranstiderna från en del leverantörer kommer öka och att den begränsade rörligheten för personalen kommer att bestå. Det gör att vi redan nu flaggar för att våra produktionstider kan öka från i genomsnitt sex månader till nio månader så länge som situationen håller i sig.

Erbjudande om fri transport

I dessa tider är vi måna om att säkra vår produktion även för 2021 och 2022. Därför erbjuder vi för första gången möjlighet att beställa våra hus utan transportkostnad.

Alla som tecknar avtal för hus till och med 30 juni 2020 får fri trailertransport från vår fabrik till sin fastighet.

För våra Attefallshus handlar det om 60-75.000 kr och för våra största hus 180-250.000 kr i besparing.

För att underlätta kommunikationen när det är svårt att träffas har vi chatten igång på vår hemsida alla dagar och möjlighet till videomöten. På våra husvisningar ordnar vi individuella tider.

Skriv en rad till info@sommarnojen.se om du är intresserad av ett distansmöte eller offert på ett hus med fri transport!

Ta hand om er.

Publicerad: 2020-03-24


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress