Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Skräddarsytt som standard

Vi har inte byggt två likadana hus. Och lär aldrig göra det. När vi träffar kunder anstränger vi oss för att de hitta lösningar som passar byggplatsen och husets användning. Med vårt sätt att bygga blir det inte dyrare att få ett skräddarsytt hus.

I detta gästhus, beläget högt på en hög klippa i Stockholms skärgård, mätte vi upp platsen och anpassade altan och trappor efter naturen. Fasadens panel och yta följer huvudbyggnaden. Dörren är en tvådelad stalldörr som klätts med panel på både utsidan och insidan.

Ägaren önskade sig ett lågt placerat frontfönster för att få fri siktlinje från dubbelsängen. Det bakre fönstret som vetter mot öster placerades högt för att undvika direkt morgonljus.

Vid gaveln har vi skapat en sovavdelning med våningssäng utförd av likadan ek som golvtiljorna. Med smart lådförvaring under nederslafen, platsbyggt sängbord, sköna madrasser från Dux, enkel klädhängare och ljust bomullsdraperi var huset klart för inflyttning redan från början.

Publicerad: 2010-04-03


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress