Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Se nya 25 kvm på Norrmalmstorg!

Bostadsminister Stefan Attefall, finansminister Anders Borg och pressen går husesyn på torsdag. På fredag den 21 mars är du välkommen på premiärvisning av Sveriges första bygglovsfria komplementbostadshus på 25 kvm. Mitt på Norrmalmstorg i Stockholm.

Kom förbi Norrmalmstorg på fredag 21 mars mellan kl 11 och 15, och ta med dina funderingar så ska vi göra vårt bästa för att förklara vad de nya reglerna – dina bygglovsfria 25 kvm – innebär. Vi bjuder på råd och goda snittar.

c/o Attefall är först ut i Sommarnöjens nya kollektion c/o 25 som består av fullt isolerade, svensktillverkade året runt-hus som levereras i en enda volym. Ett hem som lyfts på plats och är färdigt för inflyttning. Kollektionen c/o 25 erbjuder många val – i praktiken handlar det om 7854 olika möjliga utföranden.

Utförandet c/o Attefall är ett sadeltakshus, helt i gedigen svensk furu som ytbehandlats med järnvitriol för en naturligt vacker och underhållsfri grå kulör. Huset har en tidlös och diskret form med fina proportioner som med lätthet smälter in i landskapet och står i samklang med årstidernas växlingar.

Alla hus i c/o 25 är konstruerade med lika stor omsorg och precision som Sommarnöjens platsbyggda grundsortiment, skillnaden är priset och skalan. Här gäller alltså fortfarande högsta kvalitet och designgrad, samarbete med landets bästa arkitekter och trähuskonstruktörer, användning av lokala naturmaterial och inte minst miljöhänsyn – men till lägre kostnad.

Meddela om du vill ha en visning av huset på Norrmalmstorg den 21 mars mellan kl 11 och 15.

Publicerad: 2014-03-18


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress