Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Kundansvarig på Sommarnöjen

Vi hälsar Karin Wiljander välkommen som kundansvarig på Sommarnöjen. Med erfarenheter som inredning av privata hem, komplex projektledning och ekonomistyrning har Karin just den bakgrund som passar i vår verksamhet.

Halva Karins arbetsliv har handlat om ordning och struktur. På brittiska banken HSBC och fransk-belgiska Dexia har civilekonomen Karin ansvarat för riskkontroll och implementering av finansiella system.

Den andra halvan har bestått av form och arkitektur. Inredaren Karin skapat privata hem, formgett bostäder för kommersiella fastighetsutvecklare och skaffat sig mycket goda kunskaper om material, kvaliteter, leverantörer och inköpskanaler.

Karins uppväxt med internationella skolor på Filippinierna och i Venezuela har gett henne ett öppet sinne och en förmåga att anpassa sig till nya situationer. Erfarenhet av både hektiskt liv i Londons finansdistrikt och somrar vid en sömnig sjö i Sörmland har gett henne en naturlig känsla för vår uppgift: att hjälpa storstadsbor att skapa en plats för vila och återhämtning.

På Sommarnöjen säkerställer Karin att kundens önskemål förverkligas i varje detalj. Det innebär daglig kontakt med alla inblandade i våra projekt – arkitekter, konstruktörer, leverantörer, hantverkare och kunden själv. Karin hjälper också våra kunder att skapa unika inredningar i sina hus. Hennes utgångspunkt är att en harmonisk miljö många gånger uppnås med enkla medel och få material.

Vill du boka ett möte med Karin, ring henne på 08-410 715 03.

Publicerad: 2011-01-25


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress