Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Vill du bidra till att sprida Sommarnöjen över världen?

Sedan ett år tillbaka har vi satsat på utveckling av nya internationella kollektioner. Intresset från utländska media och konsumenter har varit stort. Från och med i höst förstärker vi organisationen och knyter till oss nya kompetenser och finansiärer.

Vi har haft en intensiv vår och färdigställt flera projekt som kommer att fotograferas och visas i höst. Samtidigt har vi investerat för att rusta oss för de kommande tio åren.

Vi har fått mycket internationell uppmärksamhet både för sommarhus i lågmäld skandinavisk stil och stilrena komplementhus och bastus i naturmaterial. För att kunna leverera husen färdigutrustade till platser över hela Europa har vi utvecklat ett eget byggsystem med innovativ design.

Den första av våra internationella kollektioner, Arjan Sauna, kommer att visas i september. En serie nya MiniHouse följer under hösten. De större husen lanseras under 2014. Medan Sommarnöjens platsbyggda hus ska hålla högsta möjliga nivå i material och uppförande ska de nya kollektionerna sätta en ny standard för prefabricerade hus.

Har du intresse av att arbeta med eller investera i en verksamhet som präglas av modern skandinavisk form, hantverksmässig produkton, komplex logistik och internationell marknadsföring är du välkommen att skriva en rad till tomas@sommarnojen.se.

Vi önskar dig en skön sensommar.

Publicerad: 2013-08-07


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress