Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Husvisning hos vår VD och premiär för nya inredningsstilen RÅ

Välkommen på kvällsfika hos Sommarnöjens VD Choi Ping Woo.

Kom och upplev ett modernt sommarhus där varje yta är genomtänkt, praktisk och estetisk. Denna Sommar på 78 kvadratmeter har två sovrum och sovloft, allrum med kök och kamin och komplett badrum. Utvändigt gömmer det sig i naturen med sin träfasad i svarttjära, stora skjutglaspartier och svarta plåttak.

Interiört är huset resultatet av Choi Pings dröm om ett lättskött hus som åldras vackert – utan att kompromissa med äkta naturmaterial. Såhär beskriver hon tankarna bakom sitt hus:

– Vår lägenhet i stan är vit, så först och främst ville jag skilja på stan och landet. Jag ville förtydliga naturmaterialen genom att behandla materialen så lite som möjligt. Därav föll valet på oljad plywood och naturvaxat furugolv. Köket fick bli svart för att accentuera de svarta detaljerna i huset så som eluttag, strömbrytare och fönsterkarmar. Loftet är placerat över badrum och hall för att utnyttja fullhöjd i båda sovrummen. Badrummet är gjort extra rymligt. Innerdörrarna är gjorda av plywood med utfrästa grepp. Inredningen är av industriell karaktär och är därmed inte så känslig för slitage. Plywood är tåligt och jag tycker att det blir vackrare med åren.

När Choi Pings ideer mötte Sommarnöjens arkitekter skapades den nya inredningsstilen RÅ. Från och med april kan alla Sommarnöjens hus beställas med inredningsstilarna RÅ, REN och LUGN.

För mer information och anmälan till visningen, skriv en rad till Michaela@sommarnojen.se

Publicerad: 2018-03-21


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress