Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Passionerat hantverk

Igår gjorde vår byggansvarige en av sina många turer genom skärgården. En kylig färd med skoter och svävare över tysta och frusna landskap. Ibland bröts lugnet av aktivitet. Som oaser låg byggplatserna där våra arbetslag verkar vintern genom. Deras passion är nyckeln till våra hus.

Hur skapas en riktigt bra krog? Kanske genom att finna recept som tilltalar gästerna. Hitta de bästa råvarorna. Planera arbetet så att de olika momenten sker i rätt ordning. Tillaga alla råvaror varsamt. Och servera dem utan att slarva med detaljerna. Men för att verkligen lyckas är det lika viktigt att alla på krogen kan sitt yrke, trivs med att jobba ihop och brinner för att skapa något bra.

Vi lägger stor vikt vid att skapa effektiva arbetslag på våra byggen. Eftersom vi bygger på ensliga ställen under kalla vintermånader måste också människorna fungera ihop. De lever nära varandra under hela veckor och jobbet blir mycket bättre om de också gillar varandra.

Varje arbetslag rymmer den kompetens som projektet kräver. Samtidigt är vår erfarenhet är att små team fungerar allra bäst. Alla hjälper varandra och känner ansvar för helheten.

Vi följer upp varje bygge regelbundet, går igenom erfarenheter och planerar närmaste tidens arbete. Samtidigt ska varje arbetslag och varje yrkesman känna trygghet i att få ta egna beslut på plats.

När vi förverkligar våra kunders lantställen är arkitektur den delikata förrätten.  Huvudrätten består av disciplinerat slit och praktisk problemlösning. Efterrätten är till för kunden att njuta av.

Publicerad: 2011-03-11


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress