Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Ge bort ett Attefallshus i jul

Ge någon du tycker riktigt mycket om ett eget hus. Med nya Attefallsreglerna kan du utan bygglov få ett riktigt hus vid villan eller på lantstället. Till en kostnad från 1.273 kr per månad* med vårt julerbjudande.

En egen bostad för ditt tonårsbarn? Ett poolhus med bastu för alla ­vänner? En ­yogastudio för din man? Ett gästhus för svärmor? Ett ­kontor för ditt företag? Ett gym för din fru? Eller ett tankerum för dig själv?

  • Arkitektur och kvalitet. Vi hjälper vi dig att skapa ett eget uttryck för ditt nya hus. Ett vackert inre med smarta detaljer och ett yttre i harmoni med ­omgivningen.
  • Allt ingår. Vi förbereder grund och anslutningar. ­Lyfter ner huset helt färdigt med en kran. Klart för inflyttning samma dag. Utan ­åverkan på tomten.
  • Ökar fastighetens värde. Du får ett nytt hus från ­Sommarnöjen från 1.273 kr per månad. Hyr du ut ­huset blir ­hyran därutöver ditt överskott. ­Dessutom får du Rot-avdrag på markarbeten och ­anslutningar till huset.

Julerbjudande

När du beställer ditt Attefallshus innan 15 ­januari bjuder vi på transporten hem till dig (värde 10–20.000 kr) och ­bygganmälan (8.000 kr) helt utan kostnad.

*Månadskostnaden 1.273 kr är beräknad på grundpris för nyckel­färdig c/o 25 i låg version med ­modernt sadeltak, inklusive transport, normalt kranlyft, plintgrund och bygg­anmälan. Summa 364.000 kr ­inklusive moms. Vid bolån med 2,22 % ­ränta blir månads­kostnaden 667 kr för ränta efter ­skatte­reduktion och 606 kr för ­amortering.

Publicerad: 2014-12-11


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress