Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Premiär för våra tidlösa möbler och accessoarer

Efter vår mest intensiva sommar hittills där vi slutförde tio sommarhus förbereder vi oss nu för hösten. En nyhet är att vi börjar sälja möbler och accessoarer som harmoniserar med våra hus. Och även kan passa i våningen eller villan.

Hos Sommarnöjen på Sankt Eriksgatan 112 kan du nu upptäcka ännu mer än våra lantställen och sommarhus.

Vi har skapat en utställning med de finaste möblerna från gotländska G.A.D. Enkla former och högsta kvalitet i naturmaterial som ljust trä, kalksten, granit och fårskinn.

Som komplement till möblerna har vi tagit in en serie helt nya och utomordentligt vackra föremål i betong från Visby Design Group. Ljusstakar, oljelampor, skålar och krukor i massiv betong i nyanser av vitt och grått. Originella och mycket uppskattade som presenter.

Precis som våra hus är möblerna och accessoarerna tidlöst formgivna och klarar tidens slitage väl. Nu kan du köpa dem direkt genom oss och få sakkunniga råd och smaktips. Tack vare vårt nära samarbete med tillverkaren kan vi också hjälpa till och skapa hela inredningar och möbler i individuella utföranden.

Ring eller maila oss för att boka en besökstid som passar dig. Eller kom förbi spontant tisdagar eller torsdagar mellan kl 12.00 och 16.00 då vi alltid är på plats!

Publicerad: 2010-08-30


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress