Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Är du ny försäljningsansvarig hos oss?

Sommarnöjen skapar de vackraste och mest miljövänliga fritidshusen i Skandinavien. Nu söker vi en driven och innovativ Försäljningsansvarig.

Sommarnöjen är ett starkt varumärke och företaget har gedigen historia och goda referenser. Det gör att många människor söker kontakt med oss. Vi behöver därför ingen traditionell säljkår utan koncentrerar oss på att ge bästa möjliga bemötande till dem som vänder sig till oss.

Vi träffar våra blivande kunder på vårt kontor i centrala Stockholm, i visningshus runt om i Sverige och Norden samt på kundernas egna fastigheter. Vår roll är att bistå med expertkunskap om arkitektur, bygglovsregler och byggnation så att de väljer att förverkliga sina drömmar tillsammans med oss.

Våra kunder är upptagna stadsbor som sätter stort värde på sin lediga tid och önskar det bästa på sitt lantställe. De är kompetenta i sina yrken och ställer höga krav på oss, och ännu högre krav på sig själva och de beslut de tar.

I tjänsten ingår följande uppgifter

 • Genomföra möten med potentiella kunder och hjälpa dem till ett eget sommarnöje genom kunnig rådgivning, kreativ problemlösning och professionellt bemötande.
 • Utveckla och hålla i försäljningsaktiviteter, husvisningar och events där du också samordnar och utvecklar vårt team av visningsvärdar samt rekryterar nya.
 • Arbeta nära vår marknadsavdelning för att planera vår marknadskommunikation, lansera nyheter och genomföra kampanjer.
 • Ingå i ett strategiskt team tillsammans med VD, utvecklingsansvarig och marknadsansvarig som ständigt vidareutvecklar Sommarnöjens erbjudande utifrån insikter från kunder.

Vi söker efter en person med vilja och förmåga utöver det vanliga. Vi ser att du har med dig följande

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning, arkitektur eller bygg.
 • Erfarenhet av komplex försäljning och affärsmannaskap.
 • Meriterande om du kommer från småhusbranschen då vår försäljning utgår från kunskap om arkitektur, byggregler och byggnation.
 • Kunskap och känsla för arkitektur, form och inredning.
 • Affärsorienterad med god förmåga att skapa struktur för ditt arbete och prioritera din tid för att nå resultat.
 • Bra lyssnare med förmåga att se människor och skapa förtroendefulla relationer.
 • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, på svenska och engelska, samt insikt om det innebär att representera ett kvalitetsföretag.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder dig att bli en nyckelperson i ett företag med höga ambitioner i arkitektur, kvalitet och service.

Vår bas finns i Stockholm med en kunnig organisation med arkitekter, konstruktörer, inredare och projektledare under samma tak. Dessutom har vi en egen husfabrik, entreprenörer och servicepersonal. Det gör beslutsvägarna korta och att vi löser problem snabbt.

Sommarnöjens arbetsplats är unik i branschen. Med hälften kvinnor, bred utbildningsbakgrund och en informell företagskultur finner vi ofta nya vägar för oss själva och för våra kunder. Vi har inga finansiella ägare, inga riskkapitalbolag och inga lån. Det ger ett långsiktigt perspektiv, både på husen vi bygger och relationerna vi skapar.

Placering, villkor och ansökan

Du har din bas på vårt kontor i centrala Stockholm där du blir en del av en dynamisk arbetsgrupp. Räkna med att två-tre dagar per vecka kan tillbringas på andra orter, i Sverige och Norden.

Heltid med fast lön. Liksom andra nyckelpersoner i företaget erbjuds du en rörlig del baserad på hela företagets framgång.

I denna process samarbetar vi med rekryteringskonsult Andreas Flyckt på Sikta. Vid frågor, kontakta honom på andreas@flyckt.nu eller 070-7254836.

Din ansökan sänder du till ansokan@sikta.se.

Publicerad: 2022-05-06


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress