Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Den 24 maj står dina drömmars lantställe i Åkersberga.

Välkommen till Stora Säby Gård i Åkersberga den 24 maj kl 11-16. Vi ger råd om hur ditt lantställe kan förnyas till nästa sommar. Du får se se Sveriges första bygglovsfria hus på 25 kvm och vårens nyheter från vår partner Olsons Utemöbler. Och smaka lite delikatesser.

Våren nalkas och det börjar bli hög tid att tänka på sommarstället. Är det kanske dags att bygga till eller bygga om? Bättre brygga, vatten eller avlopp? Eller ett nytt hus?

Oavsett dina planer kan det betyda månader med arkitekter, bygglovshandläggare, hantverkare, materialval, inköp, transporter och bokningar. Och samordning däremellan.

Denna vecka har vi inspekterat husen som vi färdigställer till sommaren.  De som snart flyttar in tog kontakt med oss för ett år sedan med en önskan om ett individuellt hus till nästa midsommar. Besök oss i Åkersberga så kan vi resonera om vad som kan stå hos er nästa år.

Det högra huset ovan är på 140 kvm ersätter det gamla vänstra huset på 40 kvm som nu rivs. Sommarnöjen ansvarar för arkitektur och bygglov och genomför bygget från start till mål.

Publicerad: 2014-05-15


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress