Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Bygg ditt eget Attefallshus från soffan

Idag lanserar vi ett nytt sätt att köpa hus: en intelligent webbtjänst för att bygga sitt eget hus hemifrån. Den omfattar våra Attefallshus och andra mindre hus och ger maximal valfrihet och minimalt med krångel.

Sommarnöjen levererar två nyckelfärdiga Attefallshus i veckan och Kollektion c/o är Sveriges största sortiment av mindre hus. Med den nya webbtjänsten får du kontroll över design, funktion och ekonomi på ditt nya hus. Steg för steg – genom val av arkitektur, inredning, färger och material – växer ett personligt hus fram och du ser hela tiden slutpriset.

Du kan spara  bilder och specifikationer på husen du skapar, dela dem med dina vänner och skicka dem till oss för att få en offert med transport ända fram till dig.

När alla val är gjorda bygger vi huset inomhus i vår fabrik. Snickeribyggt kök, badrumskakel, sovplatser, altan och alla andra val integreras med formen och monteras innan leverans. Därefter lyfts ett komplett hem på plats så att det går att flytta in på en timme. Denna process minskar åverkan på naturen och sparar både tid och pengar.

Ett skräddarsytt och nyckelfärdigt hus har historiskt varit väsentligt dyrare än en byggsats som snickras ihop.  Med Sommarnöjens flexibla plattform och smarta produktion är det nu – när alla omkostnader räknas in – inte längre så. Våra arkitekter, konstruktörer och inredare har skapat en smidig produktionsprocess utan att tumma på form eller kvalitet.

UPPDATERING 2020-02-24

Nu är den populära tjänsten tillbaka. Välj storlek, exteriör, interiör och tillval efter din smak och dela resultatet med familj och vänner. Se mer av våra fritidshus, fjällhus och mindre hus.

 

Publicerad: 2015-04-15


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress