Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Blir du Sommarnöjens ansikte på nätet?

Sommarnöjen skapar Sveriges vackraste sommarhus. Kunderna väljer oss för vacker arkitektur, äkta naturmaterial och personligt bemötande.

Vi rekryterar nu en ansvarig för digital marknadsföring. Syftet med tjänsten är att bidra till alla som funderar på ett sommarhus ska känna till Sommarnöjen och vårt unika erbjudande.

Grunden i ditt arbete är att utveckla vår närvaro på webben, sociala media och andra digitala kanaler. Du etablerar samarbeten med partners, inredare, stylister och fotografer – och arbetar nära våra VD och vår marknadsansvarige.

För att passa för tjänsten bör du ha erfarenhet av digital marknadsföring, god språkkänsla, sinne för fotografi och bilder samt förmåga att ta egna initiativ.

Vi ställer höga krav men vågar rekrytera personer med annorlunda bakgrund. För att passa hos oss ska du trivas med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och kunna fatta egna beslut.

Vårt kontor ligger centralt i Stockholm och du kommer ingå i ett team tillsammans med 12 kollegor, alla med olika bakgrund. 2017 ökade vår omsättning till 55 mkr och vi arbetar mot långsiktig tillväxt, i och utanför Sverige.

Skriv några rader och berätta vem du är till vår VD Choi Ping Woo på choiping@sommarnojen.se.

Publicerad: 2018-07-09


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress