Sommarnöjens symbol

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Är du vår nya marknadsansvarig?

Sommarnöjen skapar Sveriges vackraste fritidshus. Kunderna väljer oss för vacker arkitektur, äkta naturmaterial och personligt bemötande.

Vi växer och behöver utöka våra marknadsaktiviteter och vår marknadsavdelning. Därför söker vi nu en marknadsansvarig med fokus digital marknadsföring.

I rollen som marknadsansvarig ansvarar du både strategiskt och operativt för företagets alla marknadsaktiviteter. Du tar fram marknads- och aktivitetsplan. Du driver och säkerställer genomförandet i syfte att stärka varumärket och utveckla vår närvaro på webben, sociala media och andra digitala kanaler. I tjänsten ingår även beställning av trycksaker och annat marknadsrelaterat material, utveckling av samarbeten och partnerskap samt presskontakter.

För att passa för tjänsten ska du ha erfarenhet av digital marknadsföring, god språkkänsla, sinne för fotografi och bilder samt ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete och är van att arbeta självständigt. Har du också erfarenhet både strategisk och operativt av att driva en marknadsetablering i Europa så är det meriterande.

Du är en van beställare av tjänster från webbyrå, digitala annonsbyråer och övriga samarbetspartners.

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

  • Bygga webb/e-handel
  • PR/Event
  • Text/Content production
  • Expansion/internationellt varumärke

Du drivs av att både kunna ta det strategiska ansvaret för utvecklingen framåt samtidigt som du har det operativa ansvaret att sy ihop den dagliga marknadsföringen. Du bör trivas med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och kunna fatta egna beslut. Du är en person som tar stort eget ansvar och får saker att hända.

Vårt kontor ligger centralt i Stockholm och du kommer ingå i ett team tillsammans med 12 kollegor, alla med olika bakgrund.

Denna rekrytering görs i samarbete med Romney & Rudberg Talent Search. Ansök här.

Publicerad: 2021-02-10


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress