Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

9 maj firar vi massor av nyheter och ny webb!

I sommar är det 10 år sedan Sommarnöjen grundades. Alla grundarna hade egen erfarenhet av sommarnöjen i skärgårdsmiljö. De vill skapa vackrare hus, i bättre material. Och göra processen enklare och tryggare för kunderna.

De första året sålde vi ett enda sommarhus.

2014 kompletterade vi det lilla sortiment av platsbyggda hus med den första kollektionen modulbyggda hus som kom helt färdiga till kunderna. Det året sålde vi 15 hus.

2017 tillträdde Choi Ping Woo som VD. Hon tog över en organisation med tolv medarbetare och två husfabriker. Även hon tillbringar sina ledigheter i skärgården och numera i ett nytt hus från Sommarnöjen.

Förra året sålde vi 70 hus.

I maj firar vi 10 år med att presentera fler nyheter än någonsin. Vår kollektion växer, valmöjligheterna blir fler och många små detaljer vackrare. Att bli större har dock inget egenvärde för oss. Det vi vill är att alltid bli bättre. Vi lägger ner vår tid och själ på varje nytt hus vi utvecklar och på varje kund som anförtror sitt nya hus åt oss.

Sommarnöjen är fortfarande ett partnerägt företag där alla delägare är aktiva. De ger oss ett långsiktigt perspektiv, både på husen vi bygger och relationerna vi skapar.

Välkommen till oss på www.sommarnojen.se den 9 maj. Då får du uppleva en helt ny webbplats och många spännande nyheter.

Publicerad: 2018-05-03


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress