Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Attefallshus med loft

Sommarnöjen har Sveriges största sortiment av arkitektritade Attefallshus med loft. Loften har bjälklag i tunt men starkt trä, för maximal inre takhöjd. Vi bygger våra hus av finaste naturmaterial, för användning året om, i många år framåt.

Vi har unik erfarenhet av att leverera hus av hög kvalitet och lyfta dem på plats helt färdiga. Med fast pris och trygg garanti.

Våra Attefallshus med loft

Se dig omkring

Upptäck Modern Sommar 25 med loft på insidan.

[pano file=”panoramas/co25/index.html”]

Skräddarsytt för privatpersoner, markägare och hotell

Vad ska ditt nya hus förmedla? Hur ser markförhållandena ut? Vilka funktioner ska rymmas? Hur tänker du om arkitektur, material och budget?

Våra arkitekter skapar huset för dig, vi hjälper dig med bygglov, bygger huset i vår fabrik och levererar det färdiginrett till din tomt. Skräddarsytt i naturmaterial till priset av ett kataloghus.

Om du äger och vill utveckla din mark gör Sommarnöjen livet enklare och affären säkrare. Vårt formspråk, kvalitet och varumärke efterfrågas av konsumenter över hela landet. Det gör att du får ut mer värde av ditt projekt. Samtidigt som våra fasta priser garanterar att produktionen håller budget.

Om du driver ett hotell, gästhus, stugby eller campingplats kan vi hjälpa dig att utveckla din verksamhet med vackert och flexibelt boende. Du kan beställa allt från funktionella kompakta stugor till exklusiva hotellbungalows i alla storlekar. Enkelt, tryggt och till oväntat låg kostnad i jämförelse med kvaliteten och arkitekturen.

Ta kontakt med oss så delar vi med oss av våra tankar. Liksom lösningar för finansiering som leasing och uthyrning.

Galleri

Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress