Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Nyckelfärdiga fritidshus 40 kvm

Vårt fritidshus på 40 kvm med loft (eller utan), Sommar 40, har skapats för den som önskar ett ordentligt socialt utrymme och klarar sig med ett sovrum. Här finns gott om plats för matlagning och ett komplett badrum. Med ett loft ryms också barn eller gäster. Ett spännande och rymligt fritidshus på 40 kvm.

Välj tidlös, klassisk eller modern arkitektur på våra fritidshus i 40 kvm

Som alla Sommarnöjens hus kan du få din Sommar 40 med tidlös, klassisk eller modern arkitektur. Välj mellan tre olika planlösningar – ladhusen Berg och Glänta och mer kompakta Hav.

Du får ett nyckelfärdigt, monterat fritidshus på 40 kvm med loft eller utan, till ett pris från 930.000 kr. Transport och markarbete offereras individuellt.

Kontakta oss gärna på info@sommarnojen.se för mer information!

Finn huset som passar dig

Alla våra fritidshus går att få med arkitektur, planlösning och inredning som passar din smak.


Unikt i våra fritidshus

Naturmaterial

När vi skapade kollektionen Sommar var naturen vår inspiration. Husen har enkla former, som smälter in i naturen och inte konkurrerar med den.

Prisvärt

Sommar är konstruerade med samma precision som våra platsbyggda hus. Skillnaden är att dessa hus byggs i vår fabrik. Då blir priset lägre.

Snabbt och skonsamt

Vår byggtid är kort eftersom vi tillverkar hus inomhus i perfekta förhållanden. I vår fabrik finns varken regn eller väta. Hantverkare kan arbeta effektivt och kvalitetskontrollen är minutiös.

Fakta & priser

Här hittar du listor, specifikationer och svar på de vanligaste frågorna. Om du hellre pratar med oss personligen, kontakta oss gärna här.

Se dig omkring

Upptäck Tidlös Sommar 50 Berg på insidan.

Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*