Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Fritidshus

Fritidshus

Våra vackra och nyckelfärdiga fritidshus är skapade för ett liv nära naturen. Arkitekturen och finishen håller hög nivå, men prisnivån är lägre än för våra platsbyggda hus.

Fritidshus med naturlig arkitektur

I kollektionen Sommar har vi samlat all vår erfarenhet från platsbyggda sommarnöjen. Enkla former och hållbara material. Allt för att komma så nära naturen som möjligt. Vi kallar det naturlig arkitektur.

Unikt i våra fritidshus

Naturmaterial

När vi skapade kollektionen Sommar var naturen vår inspiration. Fritidshusen har enkla former, som smälter in i naturen och inte konkurrerar med den.

Prisvärt

Sommar är konstruerade med samma precision som våra platsbyggda hus. Skillnaden är att dessa hus byggs i vår fabrik. Då blir priset lägre.

Snabbt och skonsamt

Vår byggtid är kort eftersom vi tillverkar hus inomhus i perfekta förhållanden. I vår fabrik finns varken regn eller väta. Hantverkare kan arbeta effektivt och kvalitetskontrollen är minutiös.

Fakta & priser

Här hittar du prislistor, specifikationer och svar på de vanligaste frågorna. Om du hellre pratar med oss personligen, kontakta oss gärna.

Se dig omkring

Upptäck Tidlös Sommar 50 Berg på insidan.


Galleri

Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*