Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK
Visning Attefallshus Göteborg

Välkommen på visning i Göteborg 15 september

Tidlös Sommar 25 är vårt mest sålda Attefallshus. I en lugn villaträdgård en halvtimme från centrala Göteborg har vi integrerat huset i sin miljö.

Arkitekturen, uteplatserna, poolen och jacuzzin samspelar till en lyxig och stilren helhet. Mest populär är faktiskt ändå husets utedusch med varmvatten året om.

Utvändigt är huset typiskt Sommarnöjen. Fasad i naturligt grånande tjärvitriol, färganpassade träfönster och skarpt tak i förzinkad plåt. Invändigt går huset i interiörsstilen Lugn. Det är komplett utrustat med badrum i granitkeramik, snickeribyggt kök och sovloft. Det gör det sevärt även för dig son är intresserad av Sommarnöjens större hus.

På lördag den 15 september kl 13-15 har du möjlighet att uppleva huset på nära håll. Anmäl dig snarast till michaela@sommarnojen.se. Antalet besökande är begränsat.

Här kan du läsa om hela vårt sortiment av Attefallshus. Alla är arkitektritade, byggda i naturmaterial och lyfts på plats nyckelfärdiga.


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*