Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Våra visningshus öppna igen!

Nu öppnar Nybygget vid Arlanda igen efter sommaruppehållet. Våra arkitekter och projektledare ser fram emot fler knepiga frågor att besvara och utmaningar att ta sig an.  

Den sista visningskvällen före sommaren var det många besökare på plats.  ”Ett trekantigt Attefallshus – är det möjligt?” Det undrade en av de första besökarna då. Han hade en trekantig tomt och grannar som spjärnade emot alla försök att bygga nära tomtgränsen. Så självklart skapar vi ett individuellt hus för platsen. Eftersom tomtens spets har den finaste utsikten placerar vi ett glasat allrum där. Med utblickar åt alla håll – likt ett lusthus. 

En annan besökare hade en tomt högt upp på en bergig ö utan ordentlig brygga. Det grunda vattnet hindrar också de flesta båtar från att komma alltför nära. Med vår speciella arbetsbåt och båtburen mobilkran klarar vi att få upp specialanpassade små moduler till byggplatsen.

En tredje besökare tyckte om tanken med ett sovloft. Men vet att hennes mormor behöver en riktig trappa för att kunna ta sig upp. Tack vare vårt snickeri skapar vi en flack och bred trappa som passar just henne.

Ett ungt par stampade friskt i golvet. Hur låter det när barn springer och leker i Sommarnöjens hus? Tål golven att vi drar in en massa grus? 

Det ger en annan känsla att se och uppleva i verkligheten, sa en besökare under visningskvällen. Vill du se våra hus i verkligheten och prata med någon av oss? Vi finns på plats på Nybygget vid Arlanda onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16.


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*