Sommarnöjens textlogotyp

Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer

OK

Är du vår nya projektledare?

Sommarnöjen är inne i ett expansivt skede och till kontoret i Stockholm söker vi nu ytterligare en projektledare.

Sommarnöjen skapar Sveriges vackraste sommarhus. Kunderna väljer Sommarnöjen för tydlig arkitektur, fina naturmaterial och personligt bemötande. Vi växer och rekryterar nu för att förstärka vår organisation i Stockholm.

Som projektledare hos oss ingår du i ett drivet team som ansvarar för våra kunder, hela vägen från idéskiss till inflyttning. Ditt ansvar är att se till att våra kunder får det hus som de har drömt om i rätt tid, att processen fungerar smärtfritt och att leveransen följs upp. Syftet är att kunderna ska känna sig trygga före, under och efter vårt hus har levererats.

Vi ser att du har erfarenhet av byggnationer och av att ansvara för projekt med många personer inblandade. Du är förutseende och kan planera din och andras tid samt kan kommunicera väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:

  • Driva bygglovsprocesser i kommuner runt om i Sverige.
  • Ansvara för upphandling av transportörer och entreprenörer över hela landet och samordna dem med hård hand och vackert leende.
  • Hålla i kontakten med besiktningsmän och kontrollansvariga och se till att vi åtgärdar anmärkningar i rätt tid och på rätt sätt.

Vi värdesätter energi och lust att bidra till vackra hus, nöjda kunder och vår arbetsgrupp. För att passa hos oss ska du trivas med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och kunna fatta egna beslut.
För rätt person finns utvecklingsmöjligheter och möjlighet till partnerskap.
Skicka CV och personligt brev till karin@sommarnojen.se
Urval och intervjuer hålls löpande. Tillträde omgående.

Publicerad: 2019-06-28


Kontakta oss

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp

Alternativt skicka oss din fråga eller mötesförfrågan så svarar vi skriftligen

E-postadress