Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Grön oas på Ljusterö

När familjen Påhlman växte ur det lilla torpet på Ljusterö de lånat av Jacobs mamma började de fundera på att bygga ett eget sommarhus på ön. Valet föll på ett Sommar 50 i tidlöst utförande.

Det nya huset har precis det de behöver – två sovrum, loft, kök, badrum och ett allrum med kamin. Loftet kan användas av gäster som sover över, eller för förvaring. För att sätta personlig prägel på inredningen har de valt en vacker sval ljusgrön kulör på snickerierna i kök och badrum. När familjen går över tröskeln till sommarhuset ersätts storstadens måsten med tid för att umgås med varandra och med vänner som hälsar på.

Se mer om familjens kundanpassade hus i senaste numret av Leva & Bo. Där kan du följa deras tankar innan de valde sitt sommarhus och hur det utformades för att passa deras tomt och önskemål. Där hittar du också bilder på interiören i naturmaterial, det pastellgröna köket, det mysiga allrummet och det specialbyggda lilla skrivbordet.

 

Styling: Isabelle Olander, foto: Lina E Adamo


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*