Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Dagens Industri skriver om hur vi förändrade ett sextiotalshus

Dagens Industri Weekends temanummer för exklusivt boende ägnar omslag och sex sidor åt ett av våra ombyggnadsprojekt. Man beskriver hur vi gjorde om ett slitet 60-talshus till ett modernt och harmoniskt hem.

För en gång skull ligger huset inte ute på landet, utan nära Stockholm. Läget högt uppe på en klippa, de karga tallarna och utsikten över hav och öar ger dock associationer till skärgården. Det gjorde att många fina lösningar från våra sommarhus kunde användas för denna villa.

Enhetliga ytskikt och färger, massiva, ljusa trägolv och badrum i natursten från Öland. Kök och skräddarsydd förvaringsvägg från vårt finsnickeri. Och öppna och luftiga lösningar som tål ögats och tidens slitage.

Till huset hör en individuell friggebod på 15 kvm med gästrum och kontor med fri utsikt. Arkitekter i projektet var Arrhov Frick Arkitektkontor och allt arbete utfördes av Sommarnöjens personal.

Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om de material och lösningar so vi har använt.

Alla bilder: © Göran Uhlin, Sweedish Freelance Legion, 2013.


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*