Bastu de luxe

Våra klienter har ett vackert hus med högt läge i Stockholms skärgård. Mot utsikten och kvällssolen har man anlagt altan och pool. Nu sökte man kronan på verket, en bygglovsfri bastu med spa. I samarbete med uppmärksammade designern och arkitekten Jonas Wagell förverkligade Sommarnöjens parets önskningar.

Bastuhusets placering och form är anpassat efter förutsättningar givna av altanen, poolen, huvudbyggnaden, utsikten och behovet av insynsskydd från närmaste grannen.

Utifrån parets önskan skapades planlösningen för största bekvämlighet för två personer. Basturummet är kompakt men luftigt tack vare interiören i ljus ask utan kvisthål. Det ger utrymme för ett rymligt relaxrum med kommunikation mot altanen och ostörd havsutsikt genom husets gavel.

Invändigt är huset konsekvent och stilrent utformat med massiva kalkstenssgolv från Öland, matt klinker från Höganäs på duschväggarna och vitmålad slätspont på väggar.


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*