Vi sparar data i cookies för att förbättra din upplevelse av hemsidan. Läs mer om användningen av cookies och hur du kan anpassa dessa.

OK

Upplev vårt senaste Attefallshus på Stockholmsmässan denna vecka

Nordiska Trädgårdar, den ledande trädgårdsmässan i Norden, bad oss skapa ett bygglovsfritt hus som blir ett med naturen. Denna vecka kan du uppleva resultatet. Välkommen till Stockholmsmässan 26-29 mars, känn på vårt nya hus och få tips och råd av våra arkitekter på plats.

Sommarnöjen c/o 25 Garden Edition är ett bygglovsfritt hus som är baserat på vår breda kollektion av Attefallshus, c/o 25. Som inspiration står den svenska naturen. Huset blir ett med sin omgivning och suddar ut gränserna mellan inne och ute.

Arkitektur och material är valda för att skänka lugn. Den långsmala formen gör huset nätt där det sträcker ut sig i landskapet. Modest höjd, tidlöst sadeltak i kärnfuru och ytskikt i grånande trä ger ett enkelt och smakfullt uttryck.

Det stora skjutpartiet tar in naturen medan luckorna fungerar som solskydd på dagen och gör att huset kan stängas när det inte används. När mörkret faller ger ribborna och den inbyggda ljuslisten ett vackert ljusspel på fasaden.

Invändigt håller huset Sommarnöjens höga standard med naturmaterial och väl avstämda ytbehandlingar. Det är utrustat med snickeribyggt kök i massivt trä, komplett badrum med integrerad inredning och en dagbädd med inbyggd förvaring.

Läs mer på Stockholmsmässans webbplats 

Läs mer om de övriga husen i vår Kollektion c/o


Vill du hellre prata med oss?

Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp inom kort.

Alternativt skicka oss din fråga eller boka ett personligt möte så svarar vi skriftligen.

E-postadress

Nyhetsbrev

Vill du få senaste nytt om fritidshus och Attefallshus?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress*